Продовольче забезпечення Збройних Сил України: організація закупівлі послуг і контроль їх якості: Навчальний посібник / В. Дурач, П. Ткачук, С. Задерієнко «та ін.». -Львів: НАСВ, 2025. –192 с.
У навчальному посібнику викладено основні положення, що стосуються закупівлі і надання виконавцем послуг із продовольчого забезпечення, зокрема послуг з організації приготування їжі, забезпечення продуктами харчування військових частин (підрозділів), у тому числі наборами сухих продуктів, водою питною бутильованою, основи годування штатних тварин.
Навчальний посібник призначений для курсантів, офіцерів і слухачів вищих військових навчальних закладів, студентів військових кафедр.
Дурач В. (вступ, розділ 2, глосарій), Ткачук П. (розділи 1, 3), Задерієнко С. (розділи 1, 2, 3, додатки), Миронович Ю. (розділи 1, 3), Перемибіда Т (розділ 2), Кучер Л. (розділи 2, 3).