
Організація військового харчування та хлібопечення: Навчальний посібник / О. Мигоров, В. Гордяк, М. Гарджало «та ін.». Львів: НАСВ, 2021. - 216 с.
Навчальний посібник підготовлений викладачами циклової комісії технічного та тилового забезпечення Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ. У посібнику систематизовані та висвітлені основні положення з організації військового харчування та хлібопечення в стаціонарних та польових умовах у військових частинах Збройних Сил України із врахуванням досвіду їх застосування в операції Об'єднаних сил на Сході України.
Навчальний посібник сприяє кращому засвоєнню навчальних дисциплін «Організація продовольчого забезпечення», «Товарознавство харчових продуктів», «Військове харчування та хлібопечення» та рекомендується курсантам, які навчаються за спеціальністю «Організація харчування у військових частинах».