Їжа для ментального здоров'я. Як харчуватися, щоб жити без стресу, депресії і тривожності

Зображення
UDC+

УДК 613.2(02.062)

Н20

 

Автор(и)
Ума Найду
Бібліографічний Oпис

Їжа для ментального здоров'я. Як харчуватися, щоб жити без стресу, депресії і тривожності / пер. з англ. Наталія Яцюк. — Київ : Наш Формат, 2021. — 344 с.

Анотація

Ви знали, що цукор поглиблює депресію, а салямі може посилити біполярний розлад? Авторка цієї книжки звертається до найсучасніших досліджень і розповідає, як раціон впливає на роботу мозку й наш стан. Як їжа може замінити антидепресанти? Чи можна за допомогою раціону вплинути на сон, коли штори й заспокійлива музика не допомагають? Що нутриціологія говорить про лікування шизофренії? Як харчування допомагає позбутися стресу і тривожності? Ума Найду аналізує різноманітні дослідження, наводить приклади з власної практики і пропонує конкретні поради. Завдяки книжці ви не лише довідаєтеся, що варто їсти, а чого уникати під час депресії, тривожності чи безсоння, а й отримаєте докладне меню з рецептами.